Vaksinasjon
Vaksinasjon

 Informasjon om alle vaksiner som tilbys i Norge.


 

 

Alle kvinner født 1991 og senere får fra høsten 2016 tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine) gjennom et to-årig vaksinasjonsprogram. Oppstart av programmet blir i november 2016. Vaksinen anbefales til unge kvinner for å forebygge livmorhalskreft og forstadier til livmorhalskreft forårsaket av HPV-infeksjon.

 

Timebestilling: Nesoddtangen helsestasjon,

telefon 66 96 45 50.

 

Vaksineringen utføres på mandager klokken 1400-1600 ved Berger helsestasjon, adresse: Kjartan Veldes vei 2 (ved Nesodden videregående skole).

Vaksinasjon barn

Vaksinedebatten har stilnet noe, men det har ikke vår jobb på helsestasjonene!

 

Etter mye fokus i media, og kommunens ekstrainnsats med Folkemøte om vaksinering og utvidet åpningstid på helsestasjonen, opplevde vi i helsestasjons, - og skolehelsetjenesten flere henvendelser fra folk vedrørende vaksinering, noe som er veldig positivt.

Vaksinasjon barn

Helsestasjonen vil legge til rette for at alle barn i kommunen som ønsker å følge vaksineprogrammet kan komme på helsestasjonen for å få disse uten kostnader.

 

Voksne kan få satt disse vaksinene hos fastlege.

 

Kommuneoverlegen håper og tror at de foreldrene som tidligere har vært skeptiske, legger tvilen til side og bidrar til at deres barn og befolkningen i Nesodden oppnår en tilfredsstillende og trygg flokkimmunitet.

Jente som hoster

Man observerer nå en økning i innrapporterte tilfeller av kikhoste i Nesodden, og vi ønsker derfor å gå ut med generell informasjon til befolkningen.

Fant du det du lette etter?
Login for redigering