Skoklefallåsen omsorgsboliger

Skoklefallåsen omsorgsboliger og er et moderne og funksjonelt bygg for ansatte, beboere og brukere av Opplæring, dagtilbud og tilrettelagt aktivitetssenteret (ODA) som ligger tilknytning til omsorgsboligene.

 

Kontakt

Avdelingsleder: Laila Iren Lauvstad

Adresse: Hellvikskogvei 22, 1450 Nesoddtangen

 

Telefon omsorgsboligene: 66 96 62 20
Telefon ODA: 66 96 62 25 og 66 96 62 24 (kontor)

Omsorgsboligene

Omsorgsboligene består av 8 stk. leiligheter fordelt på to etasjer og med en administrasjonsdel i første etasje. 

Leilighetene er tilrettelagt for personer med omfattende bistandsbehov.

 

 

Opplæring-, dag- og tilrettelagt aktivitetssenter

Aktivitetssenteret i Skoklefallåsen skal blant annet gi tilbud til mennesker med sammensatte lærevansker, funksjonshemmede og andre som av ulike årsaker ikke kan delta i det ordinære arbeidslivet.

 

Forholdene vil legges til rette for å skape en helhetlig og meningsfull hverdag for brukere av senteret uansett styrke og svakheter. Det skal også tas hensyn til personer med blant annet bevegelse- og kommunikasjonsproblematikk.

 

Det skal tilrettelegges og bidra til at den enkelte utvikler og ivaretar best mulig livskvalitet og et sosialt verdsatt liv.

 

Til mer informasjon om aktivitetssenteret på egen side.

 

Bilder fra overtakelsen våren 2016

Badet i beboerleiligheten. Stort og funksjonelt..jpg Beboerrom. Fra soverommet til et stort bad.jpg Bløtekake til overtakelsen må til | Fotograf: MMB Fra venstre kommunalsjef Anita Nilsen, ordfører Nina Sandberg og rådmann Geir Grimstad gleder seg allerede til å kunne tilby et moderne bygg til målgruppen. Her vil det bli plass til en sansehage.jpg I 2. etg har alle borom og fellesrom egen veranda.jpg Inn til omsorgsleilighetene i 2. etg.jpg Fotograf: MMB Fotograf: MMB Ordfører, rådmannsgruppa,  plan,teknikk og miljø var tilstede under overrekkelsen av bygget.jpg Rudolf Fredriksen fra Skanska Norge as og ordfører Nina Sandberg - Overtakelsesforretning 29.02.16.jpg Fotograf: MMB Skoklefall omsorgsbolig og opplæring-, dag- og aktivitetssenter | Fotograf: MMB Stellerom, bad i opplæring-, dag- og aktivitetsdelen.jpg Stort fellesrom i begge etasjer i boligdelen til felles samvær. I annen etg. utg. til stor veranda.jpg Stort fellesrom med kjøkken i begge etasjer i boligdelen til felles samvær.jpg Stort kjøkken til felles måltider i opplæring-, dag- og aktivitetssenteret.jpg Stue og kjøkken i beboerleilighetene.jpg Utearealet på baksiden med egen sansehage.jpg Uteomerådene tatt fra 2. etg..jpg
Publisert av Mette Marit Bratlie. Sist endret 21.02.2017