Nesoddtangen skole

Nesoddtangen skole vinter- Topp - Klikk for stort bilde

Arbeid med å skape et best mulig læringsmiljø er noe skolen jobber med hvert år. Det er fokusområde både for SFO og skole. Skolens visjonsskriv er vårt grunnlagsdokument. Her beskriver vi vår visjon for Nesoddtangen skole og hvilke forventninger vi har til hverandre. I år har vi spesielt hatt fokus på å samkjøre oss som voksne. Målet er at vi følger opp regler og rutiner så likt som mulig slik at vi blir trygge og forutsigbare. Forskning viser at der de voksne er samkjørte og drar i samme retning, lykkes man best med å skape et trygt og godt læringsmiljø.

Skolebarn. Foto: Istockphoto

Har du barn i skolen kan du nå få tilgang til vurderinger, karakterer og fravær. Hvis du har flere skolebarn i kommunen, får du oversikt og tilgang til barnas informasjon fra én og samme innlogging! 

 

I lenken IST-for foresatte,  kan foresatte med barn i grunnskolen og ungdomsskolen logge seg inn å endre opplysninger om barnet sitt, f.eks endre telefonnummer og adresse.

Båttur - Steilene.

Bli med til naturperlene Steilene og To gård, og få et innblikk i opplevelsene som tilbys skolebarn på Nesodden. Vis gjerne filmen til andre som vet at “learning by doing” skaper muligheter på en alternativ arena.

Glade barn i snø

Du søker om plass på SFO-plass og innmelding til skole i «Oppvekstportalen».

 

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

Fant du det du lette etter?