Bjørnemyr skole - Kultur

Bjørnstjerne og Myrulla med gamlebamsen - Klikk for stort bilde B. Helgesen

Kultur - de opplevelsene og det miljøet som gjør oss til de vi er og til de vi skal bli.

- i hverdagsopplevelser og høytid

- i arbeid og fritid

- i hjem og skole

 

Vi knyttes sammen ved felles opplevelser. Derfor har vi spesielt fokus på kultur i vår årlige kulturuke i mai. Vi har også fellestimer på fredager. Der presenterer elever fra 1.-4. klasse, sang, musikk, dans, fortellinger og hva de har lært. Bjørnene er våre faste gjester og forteller gjennom barna hva de har vært med på siden sist.

Foreldre og besteforeldre er hjertelige velkomne. Det har vist seg populært. Kjelleren er full hver fredag. Heldigvis! Når allsangen holdes vedlike er det hyggelig å ha noen å synge for!

Alle klasser har en sangambassadør og vi deltar som "Syngende skole" i regi av Musikk i skolen.

 

Kulturuke

Kulturforum

Vi har etablert: 

trommegruppen Slagbjørnene 
dansegruppen Cheer-bears / Minibears
keramikkgruppen Honningkrukka
et band uten navn (forløpig)

 Den kulturelle skolesekken    

Bjørnemyrs Abba

Kulturuka går av stabelen i mai hvert år. Hensikten er at alle elever i løpet av skoletida på Bjørnemyr skal ha gode opplevelser knyttet til kulturelt påfyll. Vi ønsker at alle skal ha besøkt viktige kulturelle institusjoner som Nasjonalgalleriet, Munch-museet og Vigelandsanlegget. Vi får også kunstnere på besøk og samarbeider med kulturskolen om elevkonserter. Programmet har noen faste punkter knyttet til spesielle klassetrinn, men varierer også m.h.t. aktuelle utstillnger og forestillinger.

Fant du det du lette etter?