Om Berger skole

Nedre skolegård! Om sommeren brukes banen til alt fra turn til fotball, og om vinteren benyttes banen som skøytebane, noe som er veldig populært blant elevene ved skolen. Skøyteisen benyttes også flittig av små og store i kommunen gjennom sesongen. Det arrangeres egne skøytedager for elevene ved skolen, og isen benyttes flittig i friminutt og i SFO-tiden. Tilliggende skoler i området som Nesodden videregående, Tangen skole, Steinerskolen og barnehager er også flittige brukere av skøyteisen i sesongen!  - Klikk for stort bildeNedre skolegård! Om sommeren brukes banen til alt fra turn til fotball, og om vinteren benyttes banen som skøytebane, noe som er veldig populært blant elevene ved skolen. Skøyteisen benyttes også flittig av små og store i kommunen gjennom sesongen. Det arrangeres egne skøytedager for elevene ved skolen, og isen benyttes flittig i friminutt og i SFO-tiden. Tilliggende skoler i området som Nesodden videregående, Tangen skole, Steinerskolen og barnehager er også flittige brukere av skøyteisen i sesongen! Agnethe T.Teige

 

 

Berger skole er en barneskole beliggende på Nesoddens østside i naturskjønne omgivelser nær sjøen og marka. Skolen har vært i sterk vekst de siste årene og består nå av fire bygninger som stod ferdige i henholdsvis 1911, 1975, 1997 og i 2005.

1.-5. trinn er organisert i grupper (klasser). 6.-7. trinn holder til i egne baser.

Det er i dag ca. 350 elever på skolen.


Skolen har en egen skolefritidsordning som i år har 180 elever fordelt på tre baser.

 

Skoleruta viser offentlige helligdager og elevenes fridager/ferie.

 

Logg in på It's learningLogg in på It's learning Berger skole bruker itslearning som opplæringsplattform.
Her finner elever og foresatte informasjon som ukeplaner, lekser og annen informasjon fra kontakt- og faglærere på det enkelte trinn.

 

 

Pålogging office365Pålogging office365

 

Skoleportalen

 

 

 

 

Til samværsreglene Til Berger skoles visjon

Fant du det du lette etter?