Nyhets- og aktivitetssiden til Berger SFO

Her vil vi legge ut viktig informasjon og litt om hva vi gjør, slik at foreldre og foresatte kan følge med på barnas hverdag her på SFO.  

Strandtur på Hellviktangen! - Klikk for stort bildeStrandtur på Hellviktangen! Kjersti Jørandli Krabbefiske! - Klikk for stort bildeKrabbefiske! Kjersti Jørandli Krabbefiske! - Klikk for stort bildeKrabbefiske! Kjersti Jørandli Krabbefiske! - Klikk for stort bildeKrabbefiske! Kjersti Jørandli Slipp krabbene fri! - Klikk for stort bildeSlipp krabbene fri! Kjersti Jørandli

 

 

 

 

 

Lek og trening i Tufteparken! - Klikk for stort bildeLek og trening i Tufteparken! Kjersti Jørandli

Turning i Tufteparken! - Klikk for stort bildeTurning i Tufteparken! Kjersti Jørandli

Lek på banen med A-ball! - Klikk for stort bildeLek på banen med A-ball! kjersti Jørandli

Tur til To-Gård! - Klikk for stort bildeTur til To-Gård! Victoria S.Havstad

 

 

 

 

Polske pølser med tilbehør!

Tirsdag 2.5.2017 arrangerte SFO sin årlige internasjonale matfestival! I år viet vi oppmerksomheten til spesialiteter fra Polen, Hellas og Thailand. Det ble servert stekte polske spesialpølser med tilbehør som stekt løkblanding, sure syltede agurker og sterk purè av pepperrot til! Fra Hellas serverte vi frisk gresk salat med nydelig tzatziki til, og fra Thailand serverte vi hjemmelagede vårruller med grønnsaker og kjøttblanding i! Det var strålende vær denne dagen, så maten ble servert ute ved base 2. Barna gikk til og fra og forsynte seg og satt og spiste på benkene ved tribunen i det nydelige vårværet!!

Tirsdag 6.5.2017 arrangerte vi den årlige sommercafeen for barna og familiene på SFO! Det ble sol og nydelig vær, mange foreldre & familie kom, store & små spiste og koste seg! Det ble solgt pølser, pizzasnurrer, kaker, is, kaffe og saft. De som ville kunne få ansiktsmaling, delta i konkurranse om å sette halen på grisen med små premier for de som greide det, og ellers fri lek ute. Vi hadde også en liten avskjed for de eldste på base 3, som hver mottok en rose og diplom for sine 4 år på SFO! 

Kjære foreldre/foresatte på SFO!

Assistenter på basene:

Assistenter som er fast på base 1: Bente, Shahida,Vjollca,Victoria.                                                                     

Assistenter som er innom base 1: Thierno, Håkon, Line, Rebekka og Brita.                                                                                       

Assistenter som er fast på base 2: Kjersti, Supawan, Mathis, Eirik og Line.                                                            

Assistenter som er innom base 2: Thierno, Agnethe, Brita, Sylwia, Håkon og Rebekka.                                                                       

Assistenter som er fast på base 3: Thierno, Agnethe, Håkon og Ida.                                                                                                      

Assistenter som er innom base 3: Eirik, Brita og Sylwia.                                                                                                         

Vi  har noen flinke og trofaste vikarer som er innom alle baser: Gabriel og Fredrik.

Glade barn i snø

Du søker om plass på SFO-plass og innmelding til skole i «Oppvekstportalen».

 

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

Kritt og asfalt!.JPG

Første SFO-dag er tirsdag 2.8.16.

 

Plandag mandag 1.8.16 og mandag 15.8.16 SFO stengt.

Første skoledag er torsdag 18.8.16.

 

Høstferie er i uke 40, fom. 3.10.16 tom. 7.10.16. (Husk at det er viktig for oss at dere melder på barnet, da vi trenger å vite hvor mange barn som kommer i feriene ifht. bemanning, mat og aktiviteter).

Svømmekurs SFO

Uke 36 startet vi opp med høstaktiviteter som varer ut året. Vi tilbyr ulike kurs som barna kan melde seg på, se oversikt nedenfor!

Alle aktiviteter finner sted på Berger skole tirsdager mellom kl.14.15-15.15, bortsett fra     svømming som foregår på Alværn ungdomsskole fra 14.00-16-00. Hver gruppe svømmer over 9 uker, så bytter gruppene.

Vi legger vekt på at barna selv skal velge hvilke aktiviteter de vil være med på, derfor vil det ikke bli sendt ut noen form for påmelding. Det er fint om dere snakker om valg av aktiviteter hjemme.

Urdelfin!
En smakebit fra barnas arbeid


Tirsdag 08.02.16 feiret vi Aboriginerne!

 

Vi har hatt fokus på aboriginerne de siste ukene her på SFO hvor barna har fått prøve seg på ulike teknikker hvor de har tegnet, malt, laget leirfigurer av typiske australske dyr og boomeranger! Arbeidene er utstilt utenfor personalrommet for de som har lyst til å ta en titt! Barna koste seg også med mye god frukt og fikk smake på bl.a. typiske australske Macadania-nøtter denne dagen!

Fylte paprika fra Albania!

Tirsdag 26.04. serverte vi mat fra Albania, Burundi og Pakistan i gymsalen hvor alle basene spiste sammen! Det var dekket med hvite duker på langbord og alle barna gikk trinnvis og forsynte seg av rettene fra de ulike landene.

Fra Albania serverte vi fylte paprika med krydret kjøttdeig og grønnsaker, fra Burundi krydret kjøttdeig og bønner i krydret saus, fra Pakistan hadde vi laget Nan-brød, Raita-salat, krydret kylling i saus og risrett!Under serveringen og måltidet hadde vi en quiz med spørsmål fra de ulike landene og musikk. Mange forsynte seg flere ganger og det virket som om de fleste koste seg!

Fant du det du lette etter?