Nyheter fra Berger skole

Øvre skolegård! - Klikk for stort bildeØvre skolegård! Agnethe T.Teige Skoleportalen

Pålogging office365 - Klikk for stort bildePålogging office365

Kjære foreldre/foresatte, elever og venner av Berger skole. Etter flere uker med fantastisk sommervarme kan vi melde at det snart er skoleferie. Barn og voksne gleder seg!

Skolebarn. Foto: Istockphoto

Har du barn i skolen kan du nå få tilgang til vurderinger, karakterer og fravær. Hvis du har flere skolebarn i kommunen, får du oversikt og tilgang til barnas informasjon fra én og samme innlogging! 

 

I lenken IST-for foresatte,  kan foresatte med barn i grunnskolen og ungdomsskolen logge seg inn å endre opplysninger om barnet sitt, f.eks endre telefonnummer og adresse.

Båttur - Steilene.

Bli med til naturperlene Steilene og To gård, og få et innblikk i opplevelsene som tilbys skolebarn på Nesodden. Vis gjerne filmen til andre som vet at “learning by doing” skaper muligheter på en alternativ arena.

Glade barn i snø

Du søker om plass på SFO-plass og innmelding til skole i «Oppvekstportalen».

 

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

320 barn på Berger skole.jpg

Fredag 28. oktober samlet alle Bergerbarn seg til månedens fellessamling. Vi markerte også refleksens dag ved at alle barna hadde med seg reflekser på skolen. Dette bilde viser 320 barn i mørket med refleks- tenk om de ikke hadde hatt refleks! 

 

Fant du det du lette etter?