Bakkeløkkakulturen

På Bakkeløkka skjer det mye - elever og ansatte jobber med mange prosjekter. Vi ønsker at du får innblikk i et variert utvalg av aktiviteter på Bakkeløkka. Teater, design, musikk, visuelle eller skriftlige elevarbeider, tverrfaglige prosjekter, festivaler, turer og moro - her gir vi deg fortløpende utdrag av store og små begivenheter.

 

Kunstfyret

Hver vår drar 9. trinnselevene våre ut til Kunstfyret på Steilene. Der blir de innviet i kunstneren Tony Larssons verden, og de får prøve seg som billedkunstnere.


Videofilm - Kunstfyret

Hvitveisen kommer!

Arrangeres hvert år i overgangen mai- juni.


Dette er en dag hvor vi inviterer nye 7. trinnselever fra barneskolen til å komme å bli kjent på skolen vår. De får først en velkommen-hilsen i auditoriet og etterpå deltar de på ulike kurs sammen med elever fra vårt eget 8. trinn. Elever fra 9. og 10. trinn deltar også.


Dagen er satt sammen av ulike kurs med mange ulike kulturtilbud. Kursholderne er lærere fra både ungdomsskolen og barneskolen, elever og noen er eksterne som er innleide for anledningen. Koordinator er kulturansvalig ved skolen. Samme kveld arrangerer lærerne på det kommende 8. trinn foreldremøte for foresatte til våre nye elever

Også i år dro elevene på Bakkeløkka på leirskole til Fjelltun ved Gautefall. Hovedfokus på turen var lek og moro. Dette hadde vi gledet oss til lenge.

Kveldspadling

Skolen har valgt en naturfaglig profil på sine turer der vi ønsker at alle elever får spennende naturopplevelser over et 3-årig løp. Turene skal gi fellesopplevelser til basisgrupper ( 8. og 9. trinn) og til hele elevgruppen på 10.trinn. Turene skal bygge gode relasjoner mellom elever og mellom elever og voksne.
Turene skal ha en lavkostnadsprofil p.g.a. ”gratisprinsippet” som medfører at skolen ikke kan kreve penger for turer og ekskursjoner.

På denne siden vil det komme innslag om sportsaktiviteter på Bakkeløkka. 

Snølandskap i miniformat

Info om teaterstykket som settes opp i januar 2014 kommer her.

gummi_tarzan.jpg

10. trinn spilte tirsdag 17/1 og onsdag 18/1 forestillingen "Gummi-Tarzan" for fulle hus.Se bildene i Amta.

  

I uke 35 var 9. trinn på den tradisjonelle turen til Setten-vassdraget. En forventningsfull gjeng med lærere og elever dro av sted og hadde noen supre dager ute med padling, bading, bål, spøkelseshistorier, ulvehyl (?), kokkekamp og mye annet.

Les en rapport fra kanoturen her.

Birk og røverne

Bakkeløkka har opparbeidet seg en fin tradisjon for at 10. trinn setter opp et teaterstykke i januar. Skoleelever fra andre skoler, familie og venner inviteres for å få oppleve forestillingen. Forberedelsene til forestillingen begynner i november/desember.  Vi har tidligere satt opp: 'Kaptein Sabeltann' (2007), 'Brødrene Løvehjerte' (2008) 'Heksene' (2010), 'Ronja Røverdatter' (2011) og "Gummi Tarzan" (2012), Oliver (2013), Charlotte og Sjokoladefabrikken (2014)

 

 

Fant du det du lette etter?