Ledig barnehageplass

Ledig barnehageplass

Klikk for stort bildeNår det blir ledige plasser utenom hovedopptaket, blir de offentliggjort på internett via kommunens forside, på siden for nyheter for barnehagene og under menypunktet ledige barnehageplasser.

For barnehageåret 2020/2021 har følgende barnehager ledig plass:

Det er ingen barnehager med ledige plasser.
 

Barnehage Ledige plasser
 

 

 

 

 

Du kan lese mer om de enkelte barnehagene ved å klikke på den enkelte barnehagen på kommunens oversiktssider om barnehager. Dersom du ønsker å sende inn ny søknad eller endre dine barnehagevalg, gjør du dette i oppvekstportalen.

Den enkelte styrer foretar opptak til egen barnehage. Opptak skjer fortløpende.

 

Valg av barnehage

Ring styrer i den enkelte barnehage dersom du har spørsmål om innhold og satsingsområder. Administrasjonen kan ikke svare på spørsmål fra søkerne om valg av barnehage.

 

Generelt er det lurt å velge barnehager i barnets nærmiljø eller barnehager som har en pedagogisk plattform som søkeren foretrekker, åpningstider o.a. som tilfredsstiller søkerens ønsker og behov. Vi oppfordrer derfor søkerne om å lese om den enkelte barnehage på barnehagens nettside eller kontakte barnehagen direkte.

 

Venteliste til barnehageplass

Styrerne i barnehagene kan redegjøre for egne ventelister. Ventelisten vil variere, avhengig av barnas fødselsdato og prioritering i henhold til vedtektene. 

Styrene er de som best har oversikt over mulige ledige plasser.  

 

Telefonnummeret til barnehagene finner du ved å trykke på barnehagens navn på kommunens internettside "Alle barnehagene på Nesodden - oversikt".