Huskestua Vestsiden barnehage

Sjørøverskute - Klikk for stort bilde

 

VELKOMMEN TIL AVD. HUSKESTUA

Huskestua er en småbarns avdeling med 9 barn i alder 1-3 år. Vi er tre voksne, en pedagogiskleder, to assistenter og en støttepedagog i 80% stilling, akkurat nå.

Huskestua - Klikk for stort bilde

Vi har språk/barnelitteratur og natur/bevegelse som hoved temaer på vår avdeling. Vi jobber med dette gjennom fastlagte temaer i ukeplanen som bokgrupper, tur i nærmiljø og utelek, samlingstund med snakkepakke, og gym i barnehagen.

 

Når barna starter hos oss blir dette de aller første møte med barnehagelivet. Det er derfor viktig for oss å skape trygge rammer for dem, slik at barn og foreldre finner det bekvemt med den ny situasjonen i tilvennings perioden og får tilit til oss voksne på avdelingen. Vi jobber for å ha daglig samtaler i levering og hente situasjoner. Og vi er åpen for positive og negative tilbakemeldinger for å kunne drøfte ulike saker som f.eks. hverdagslivet i barnehagen, utfordringer som soving, mat, aktiviteter,lek og annet som kan være viktig for begge parter å samarbeide om.

 

Barn på Huskestua er hos oss for å få omsorg, varme, oppmerksomhet og en utviklende plass der barna kan utfolde seg fysisk og sosialt sammen med andre barn og voksne.

Ansatte avdeling Huskestua Vestsiden barnehage
Ansatte avdeling Huskestua Vestsiden barnehage
Fornavn Etternavn Funksjon
Eleonora Santos Pedagogisk leder
Dijana Kalac Barne- og ungdomsarbeider
Pia Langhoff Barnehagelærer