Om Kongleveien barnehage

Vår visjon: Det er stort å være liten i Kongleveien barnehage!

Satsingsområde: Sammen i lek og læring!

 

Vi har fokus på at barnehagen skal være en læringsarena for både barn og voksne. Barn og voksne i Kongleveien barnehage skal oppleve lek og læring i et trygt og utviklende miljø!

 

Kongleveien barnehage - Klikk for stort bilde

Barnehagen ligger idyllisk til i skogkanten sentralt på Tangen. Våre nærmeste naboer er Nesoddtangen skole, Samfunnshuset og Tangenten.  Barnehagen består av to bygg med tilsammen 7 avdelinger.

 

Barnehagen har et godt samarbeid på tvers av avdelingene med blant annet aldersinndelte grupper en gang i uken. Større arrangementer har vi på fellesrommet vårt som ligger i nybygget. Dette rommet brukes også til grovmotoriske aktiviteter og er utstyrt med ribbevegg, sklie med mer. Barnehagen har i tillegg et eget vannrom.

 

Lekeplassen vår er stor og spennende! Den er delt inn i ulike soner for å skjerme leken, men benyttes i sin helhet av alle avdelinger.

 

Barnehagens åpningstider

Barnehagen holder åpent på hverdager fra kl. 07:30-17:00.Vi har stengt i romjulen, påskeuken og på offentlige høytidsdager. 

Under ferieavviklingen i juli er det kun en (to) barnehager som holder åpent. Sommeren 2016 gjelder dette uke 28/39/30. Alle barn skal i løpet av et kalenderår ha fire uker ferie, hvorav tre uker skal være sammenhengende; fortrinnsvis i de ukene barnehagen er sommerstengt. Den fjerde ferieuken kan avvikles i sammenheng med jul og påske. Barn som begynner på skolen må avvikle all ferie innen 31. juli.

 

Kontaktinfo

 

Planleggingsdager 2017-18

 

1. september

3. november

2. januar

12. mars

18. mai

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Fant du det du lette etter?