Om Heia barnehage

Heia barnehage eies og drives av Nesodden kommune. Byggeår: 2012    

 

Barnehagen har 8 avdelinger: 


4 avdelinger 0 -3 år,
4 avdelinger 3 - 6 år

 

Heia barnehage - Klikk for stort bildeHeia barnehage

Heia barnehage er en barnehage med flotte moderne lokaler. Inne har vi en godt utstyrt gymsal, samt sanserom og andre grupperom. Uteområde er stort og spennende, og frister til motorisk utfoldelse med sitt varierte terreng, trær og gressplener. Barnehagen ligger i skogkanten med kort tilgang til skog og turløyper.  

 

Åpningstider:

Kl. 07.30 - 17.00. Barnehagen er stengt i forbindelse med jul og påske. I de tre siste ukene i juli holder vi felles sommeråpning sammen med de andre kommunale barnehagene.

 

Ferie:

Alle barn skal ha fire uker ferie.                                                                                    

Vedtekter i Nesodden kommune

Plandager  2017-2019

01. september
03.november
02. januar
12.mars
18.mai

Barnehagen er stengt disse dagene.

 

Visjon

Helt unike og vilt optimistiske

 

Satsingsområder

Lek (med vekt på dramatisk lek)
Heia barnehage er en av fem barnehager som jobber med et prosjekt hvor drama er en sentral innfallsvinkel til å jobbe med lek.
Vi har valgt å starte med en felles historie for hele huset. De voksne driver historien fremover ved å komme med innspill til en historie; en rød tråd. Disse innspillene eller gestaltene vil forme utviklingene av historien fremover, sammen med barnas innspill underveis. 
Gjennom å jobbe med dramatisk lek vil vi fokusere på den voksnes rolle som ideskaper, deltaker og støttende stillas. Vi vil også fokusere på å øke vår kunnskap og praksis i forhold til å ta i bruk dramatiseringsmetoder som rollespill, hånddukker, ol. med barna som medvirkende aktører.

 

Et godt foreldresamarbeid danner grunnlaget for barns trivsel og trygghet i barnehagen. Foreldresamarbeidet skjer gjennom den daglige kontakten samt tilbud om to foreldresamtaler i året eller ved behov. Vi bruker også et online kommunikasjonssystem, Mykid.no, hvor vi legger ut planer og viktig informasjon. Kommunikasjonen går begger veier mellom personal og foreldre.

 

  

 

Fant du det du lette etter?