Myklerud skole - nyheter

Toppbilde Myklerud - Klikk for stort bilde

Programmer som brukes i skolen
Logg inn på It's learningLogg inn på It's learning

Logg på office365Logg på office365

Skoleportalen
 

   

Sist endret 06.06.2017

Vi ønsker alle elever og foresatte hjertelig velkommen til et nytt skoleår ved Myklerud skole. Spesielt ønsker vi velkommen til de nye førsteklassingene som skal begynne.

  • Elevene på 2.-7. trinn starter kl. 9.00.
  • Elevene på 1. trinn starter kl. 10.00 og skal møte opp utenfor gymsalen.

Alle elevene avslutter den første skoledagen kl. 12.00.

Velkommen

Velkommen til Myklerud skole

Å begynne i første klasse er en stor begivenhet både for barn og foreldre. Tiden før første skoledag er fylt med spenning og nysgjerrighet. For skolen er det å ta imot nye elever alltid en viktig begivenhet. Vi ser frem til å møte våre nye elever og deres foreldre.

Torsdag 17.august er første skoledag. Elevene møter kl. 10.00. Skoledagen vil vare til kl. 12.00. Husk matpakke og drikke. Etter skolen er SFO åpen, men vi ber dere på forhånd ha avklart med barnet deres om barnet skal gå på SFO eller ikke. Husk å gi beskjed til SFO.

 

Kjære foreldre/foresatte og elever,

Nok et skoleår er i ferd med å avsluttes og årets sommerferie nærmer seg med stormskritt. Både barn og voksne ser frem til et langt avbrekk fra en hektisk hverdag, forhåpentligvis med en smak av sommer med mye sol, varme, søte jordbær, samt kanskje ett og annet myggestikk. Skolen ønsker å takke dere foreldre for godt samarbeid gjennom dette skoleåret. Et godt skole-hjem samarbeid er den viktigste faktor for å bygge trivsel, samhold og faglig utvikling hos den enkelte elev. Last ned resten av brevet her. (PDF, 600 kB)