Nyheter fra Fjellstrand skole

Fjellstrand skole vinter - Klikk for stort bilde

Sist endret 04.01.2016
Publisert 20.03.2017

På Fjellstrand skole på Nesodden, har hver klasse sin egen humlekasse.

I februar var det årets 1. trinn sin tur til å lage humlekasse.De fikk hjelp av faddere fra 5. trinn til å sage, bore, skru og spikre sammen en ny, fin humlekasse. Nå gjenstår bare å male kassen i fine humlevennlige farger og å innrede den med halm, gress og fettvatt. Videre er planen å sette kassene ut i begynnelsen av april.

Publisert 02.03.2017
Skolebarn. Foto: Istockphoto

Har du barn i skolen kan du nå få tilgang til vurderinger, karakterer og fravær. Hvis du har flere skolebarn i kommunen, får du oversikt og tilgang til barnas informasjon fra én og samme innlogging!

I lenken IST-for foresatte,  kan foresatte med barn i grunnskolen og ungdomsskolen logge seg inn å endre opplysninger om barnet sitt, f.eks endre telefonnummer og adresse.

Publisert 13.02.2017
Båttur - Steilene.

Bli med til naturperlene Steilene og To gård, og få et innblikk i opplevelsene som tilbys skolebarn på Nesodden. Vis gjerne filmen til andre som vet at “learning by doing” skaper muligheter på en alternativ arena.

Publisert 08.02.2017
sjakk

I ukene 6. og 7. er det sjakk-kafe på Fjellstrand skole. Turneringer er gøy!

Publisert 09.01.2017
Glade barn i snø

Den 1. desember 2016 tar Nesodden kommune i bruk et nytt fullelektronisk opptakssystem for SFO.

Dette innebærer at du søker om ny SFO plass i «Oppvekstportalen».

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.