Nyheter fra Fjellstrand skole

Fjellstrand skole - Klikk for stort bilde

Sist endret 03.04.2017
Publisert 22.06.2017
Gammeldags sommerfest

Det er en god tradisjon på Fjellstrand å avslutte skoleåret med gammeldags sommerfest. Alle har på seg gammeldagse klær og koser seg på Nyborgjordet. Melkespannkasting, blomsterbinding, hesteskokasting og andre tradisjonelle aktiviteter setter oss i stemning. Vi takker for et godt skoleår! God sommer!

Publisert 20.03.2017
faddere.jpg

 

På Fjellstrand skole på Nesodden, har hver klasse sin egen humlekasse.

 

 

I februar var det årets 1. trinn sin tur til å lage humlekasse.De fikk hjelp av faddere fra 5. trinn til å sage, bore, skru og spikre sammen en ny, fin humlekasse. Nå gjenstår bare å male kassen i fine humlevennlige farger og å innrede den med halm, gress og fettvatt. Videre er planen å sette kassene ut i begynnelsen av april.  

Publisert 02.03.2017
Skolebarn. Foto: Istockphoto

Har du barn i skolen kan du nå få tilgang til vurderinger, karakterer og fravær. Hvis du har flere skolebarn i kommunen, får du oversikt og tilgang til barnas informasjon fra én og samme innlogging! 

 

I lenken IST-for foresatte,  kan foresatte med barn i grunnskolen og ungdomsskolen logge seg inn å endre opplysninger om barnet sitt, f.eks endre telefonnummer og adresse.

Publisert 13.02.2017
Båttur - Steilene.

Bli med til naturperlene Steilene og To gård, og få et innblikk i opplevelsene som tilbys skolebarn på Nesodden. Vis gjerne filmen til andre som vet at “learning by doing” skaper muligheter på en alternativ arena.

Publisert 08.02.2017
sjakk

I ukene 6. og 7. er det sjakk-kafe på Fjellstrand skole. Turneringer er gøy!

 

 

Fant du det du lette etter?
Login for redigering