Her vil vi legge ut viktig informasjon og litt om hva vi gjør, slik at foreldre og foresatte kan følge med på barnas hverdag her på SFO.

Kjære foreldre/foresatte på SFO!

Assistenter på basene:

Assistenter som er fast på base 1: Bente, Shahida,Vjollca,Victoria.

Assistenter som er innom base 1: Thierno, Håkon, Line, Rebekka og Brita.

Assistenter som er fast på base 2: Kjersti, Supawan, Mathis, Eirik og Line.

Assistenter som er innom base 2: Thierno, Agnethe, Brita, Sylwia, Håkon og Rebekka.

Assistenter som er fast på base 3: Thierno, Agnethe, Håkon og Ida.

Assistenter som er innom base 3: Eirik, Brita og Sylwia.

Vi  har noen flinke og trofaste vikarer som er innom alle baser: Gabriel og Fredrik.

Vinter går mot slutten og SFO vil gjerne minne om at:

Barna må ha klær etter vær og vind.

Barna skal minst ha ett skift på skolen.

Barna blir oppfordret (ikke tvunget) til å kle seg etter været. Det er fint om dere tar en liten snakk med dem om det hjemme- det er ikke alltid de følger oppfordringene vi gir dem.

Husk å MERKE klærne med navn.

Barn som er hentet og eller har meldt seg ut kan ikke komme tilbake for å melde seg inn igjen.

Ellers minner vi om at private leker og utstyr som blir med til skole/SFO medbringes på eget ansvar.

Info om plandager/ferie:

Mandag 13.03.16 er det kommunal fagdag både skole og SFO er stengt.

Påskeferie uke 15/16, fra og med mandag 10.04 til og med mandag 17.04., både skole og SFO er stengt.

Mandag 01.05, onsdag 17.05, torsdag 25.05 og fredag 26.05 er både skole og SFO stengt.

Pinse, fri mandag 05.06.

Siste skoledag torsdag 22.06.17. SFO holder åpen til og med 30.06.17. Vedlagt påmeldings skjema med svarfrist 1.6.2017

Div. info:

Du kan også finner god og nyttig informasjon på vår hjemmeside.

Base 1: 66.96.60.05, enveis SMS tlf. 46.87.72.09

Base 2: 66.96.60.06, enveis SMS tlf. 46.88.25.45

Base 3: 66.96.60.07, enveis SMS tlf. 46.88.25.45

Mat på SFO:

SFO serverer to måltider: en enkel frokost til barn som har morgentilsyn, og et mellommåltid etter skolen. Frokosten serveres mellom kl. 7.45 og 8.15. Etter skolen er det servering mellom 13.00-14.15.

Allergi:

Vi har nå mange barn på SFO som har matallergi, og Line Marie Pedersen, som er barne- og ungdoms- arbeider er koordinator for allergi på SFO. Hun samarbeider med Kjersti Jørandli for innkjøp av matvarer.

Dere kan ta kontakt med Line på: tlf. 66 96 60 05/06 / mail: line.marie.pedersen@nesodden.kommune.no

Trivsels assistent:

Mathis Liseth er trivselsassistenten på SFO. Han har kontortid onsdagene fra kl. 8.30-11.15 og fra 11.45-12.45.

Vi har lav terskel når det gjelder trakassering/mobbing på Berger skole, ikke nøl med å ta kontakt.

Tlf. Mathis: 66 96 60 19 / mail: mathis.vidar.liseth@nesodden.kommune.no

Glade barn i snø

Den 1. desember 2016 tar Nesodden kommune i bruk et nytt fullelektronisk opptakssystem for SFO.

Dette innebærer at du søker om ny SFO plass i «Oppvekstportalen».

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

Samtale i treet!.JPG

Velkommen igjen til Berger skoles SFO!

Barna som starter før første skoledag møter på dagen som er avtalt på base 2 som er ved gymsalen bygg C.

Basen er: base 2

Voksen som er fast på base 1: Bente, Shahida, Vjollca, Victoria, Brita.

Voksen som er innom base 1: Thierno, Håkon, Line, Rebekka.

Voksen som er fast på base 2: Kjersti, Supawan, Mathis, Eirik, Thomas, Håkon og Line.

Voksen som er innom base 2: Thierno, Agnethe, Brita, Rebekka, Sylwia.

Voksen som er fast på base 3: Thierno, Agnethe og Ida.

Voksen som er innom base 3: Håkon, Eirik, Brita, Sylwia.

Kritt og asfalt!.JPG

Første SFO-dag er tirsdag 2.8.16.

Plandag mandag 1.8.16 og mandag 15.8.16 SFO stengt.

Første skoledag er torsdag 18.8.16.

Høstferie er i uke 40, fom. 3.10.16 tom. 7.10.16. (Husk at det er viktig for oss at dere melder på barnet, da vi trenger å vite hvor mange barn som kommer i feriene ifht. bemanning, mat og aktiviteter).

Svømmekurs SFO

Uke 36 startet vi opp med høstaktiviteter som varer ut året. Vi tilbyr ulike kurs som barna kan melde seg på, se oversikt nedenfor!

Alle aktiviteter finner sted på Berger skole tirsdager mellom kl.14.15-15.15, bortsett fra     svømming som foregår på Alværn ungdomsskole fra 14.00-16-00. Hver gruppe svømmer over 9 uker, så bytter gruppene.

Vi legger vekt på at barna selv skal velge hvilke aktiviteter de vil være med på, derfor vil det ikke bli sendt ut noen form for påmelding. Det er fint om dere snakker om valg av aktiviteter hjemme.

Urdelfin!
En smakebit fra barnas arbeid

Tirsdag 08.02.16 feiret vi Aboriginerne!

Vi har hatt fokus på aboriginerne de siste ukene her på SFO hvor barna har fått prøve seg på ulike teknikker hvor de har tegnet, malt, laget leirfigurer av typiske australske dyr og boomeranger! Arbeidene er utstilt utenfor personalrommet for de som har lyst til å ta en titt! Barna koste seg også med mye god frukt og fikk smake på bl.a. typiske australske Macadania-nøtter denne dagen!

Fylte paprika fra Albania!

Tirsdag 26.04. serverte vi mat fra Albania, Burundi og Pakistan i gymsalen hvor alle basene spiste sammen! Det var dekket med hvite duker på langbord og alle barna gikk trinnvis og forsynte seg av rettene fra de ulike landene.

Fra Albania serverte vi fylte paprika med krydret kjøttdeig og grønnsaker, fra Burundi krydret kjøttdeig og bønner i krydret saus, fra Pakistan hadde vi laget Nan-brød, Raita-salat, krydret kylling i saus og risrett!Under serveringen og måltidet hadde vi en quiz med spørsmål fra de ulike landene og musikk. Mange forsynte seg flere ganger og det virket som om de fleste koste seg!