Nyhets- og aktivitetssiden til Berger SFO

Her vil vi legge ut viktig informasjon og litt om hva vi gjør, slik at foreldre og foresatte kan følge med på barnas hverdag her på SFO.

Strandtur på Hellviktangen! - Klikk for stort bildeStrandtur på Hellviktangen! Kjersti Jørandli Krabbefiske! - Klikk for stort bildeKrabbefiske! Kjersti Jørandli Krabbefiske! - Klikk for stort bildeKrabbefiske! Kjersti Jørandli Krabbefiske! - Klikk for stort bildeKrabbefiske! Kjersti Jørandli Slipp krabbene fri! - Klikk for stort bildeSlipp krabbene fri! Kjersti Jørandli

Lek og trening i Tufteparken! - Klikk for stort bildeLek og trening i Tufteparken! Kjersti Jørandli

Turning i Tufteparken! - Klikk for stort bildeTurning i Tufteparken! Kjersti Jørandli

Lek på banen med A-ball! - Klikk for stort bildeLek på banen med A-ball! kjersti Jørandli

Tur til To-Gård! - Klikk for stort bildeTur til To-Gård! Victoria S.Havstad

Sist endret 27.06.2017
Polske pølser med tilbehør!

Tirsdag 2.5.2017 arrangerte SFO sin årlige internasjonale matfestival! I år viet vi oppmerksomheten til spesialiteter fra Polen, Hellas og Thailand. Det ble servert stekte polske spesialpølser med tilbehør som stekt løkblanding, sure syltede agurker og sterk purè av pepperrot til! Fra Hellas serverte vi frisk gresk salat med nydelig tzatziki til, og fra Thailand serverte vi hjemmelagede vårruller med grønnsaker og kjøttblanding i! Det var strålende vær denne dagen, så maten ble servert ute ved base 2. Barna gikk til og fra og forsynte seg og satt og spiste på benkene ved tribunen i det nydelige vårværet!!

Tirsdag 6.5.2017 arrangerte vi den årlige sommercafeen for barna og familiene på SFO! Det ble sol og nydelig vær, mange foreldre & familie kom, store & små spiste og koste seg! Det ble solgt pølser, pizzasnurrer, kaker, is, kaffe og saft. De som ville kunne få ansiktsmaling, delta i konkurranse om å sette halen på grisen med små premier for de som greide det, og ellers fri lek ute. Vi hadde også en liten avskjed for de eldste på base 3, som hver mottok en rose og diplom for sine 4 år på SFO!

Kjære foreldre/foresatte på SFO!

Assistenter på basene:

Assistenter som er fast på base 1: Bente, Shahida,Vjollca,Victoria.

Assistenter som er innom base 1: Thierno, Håkon, Line, Rebekka og Brita.

Assistenter som er fast på base 2: Kjersti, Supawan, Mathis, Eirik og Line.

Assistenter som er innom base 2: Thierno, Agnethe, Brita, Sylwia, Håkon og Rebekka.

Assistenter som er fast på base 3: Thierno, Agnethe, Håkon og Ida.

Assistenter som er innom base 3: Eirik, Brita og Sylwia.

Vi  har noen flinke og trofaste vikarer som er innom alle baser: Gabriel og Fredrik.

Glade barn i snø

Den 1. desember 2016 tar Nesodden kommune i bruk et nytt fullelektronisk opptakssystem for SFO.

Dette innebærer at du søker om ny SFO plass i «Oppvekstportalen».

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

Samtale i treet!.JPG

Velkommen igjen til Berger skoles SFO!

Barna som starter før første skoledag møter på dagen som er avtalt på base 2 som er ved gymsalen bygg C.

Basen er: base 2

Voksen som er fast på base 1: Bente, Shahida, Vjollca, Victoria, Brita.

Voksen som er innom base 1: Thierno, Håkon, Line, Rebekka.

Voksen som er fast på base 2: Kjersti, Supawan, Mathis, Eirik, Thomas, Håkon og Line.

Voksen som er innom base 2: Thierno, Agnethe, Brita, Rebekka, Sylwia.

Voksen som er fast på base 3: Thierno, Agnethe og Ida.

Voksen som er innom base 3: Håkon, Eirik, Brita, Sylwia.

Kritt og asfalt!.JPG

Første SFO-dag er tirsdag 2.8.16.

Plandag mandag 1.8.16 og mandag 15.8.16 SFO stengt.

Første skoledag er torsdag 18.8.16.

Høstferie er i uke 40, fom. 3.10.16 tom. 7.10.16. (Husk at det er viktig for oss at dere melder på barnet, da vi trenger å vite hvor mange barn som kommer i feriene ifht. bemanning, mat og aktiviteter).

Svømmekurs SFO

Uke 36 startet vi opp med høstaktiviteter som varer ut året. Vi tilbyr ulike kurs som barna kan melde seg på, se oversikt nedenfor!

Alle aktiviteter finner sted på Berger skole tirsdager mellom kl.14.15-15.15, bortsett fra     svømming som foregår på Alværn ungdomsskole fra 14.00-16-00. Hver gruppe svømmer over 9 uker, så bytter gruppene.

Vi legger vekt på at barna selv skal velge hvilke aktiviteter de vil være med på, derfor vil det ikke bli sendt ut noen form for påmelding. Det er fint om dere snakker om valg av aktiviteter hjemme.

Urdelfin!
En smakebit fra barnas arbeid

Tirsdag 08.02.16 feiret vi Aboriginerne!

Vi har hatt fokus på aboriginerne de siste ukene her på SFO hvor barna har fått prøve seg på ulike teknikker hvor de har tegnet, malt, laget leirfigurer av typiske australske dyr og boomeranger! Arbeidene er utstilt utenfor personalrommet for de som har lyst til å ta en titt! Barna koste seg også med mye god frukt og fikk smake på bl.a. typiske australske Macadania-nøtter denne dagen!