Båttur - Steilene.

Bli med til naturperlene Steilene og To gård, og få et innblikk i opplevelsene som tilbys skolebarn på Nesodden. Vis gjerne filmen til andre som vet at “learning by doing” skaper muligheter på en alternativ arena.

Glade barn i snø

Den 1. desember 2016 tar Nesodden kommune i bruk et nytt fullelektronisk opptakssystem for SFO.

Dette innebærer at du søker om ny SFO plass i «Oppvekstportalen».

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

Passkontroll opplevelsen.jpg

Berger skole har vært gjennom to spennende uker i arbeid med høstens tema.Det har vært mange spennende og sterke opplevelser der vi har opplevd å komme tett innpå mennesker som har opplevd det å migrere av ulike årsaker.

Skoleelever

Alle barn som er født i 2011 og som bor i Nesodden kommune, eller flytter hit innen skolestart, skal begynne på skolen torsdag 17. august 2017.

I løpet av uke 45 vil alle de som kommunen har registrert til skolestart, få et brev med tilvisning av skolested.

Dere må bekrefte at dere mottar plassen ved å melde dere inn på kommunens elektroniske skjema innen 5. desember.

320 barn på Berger skole.jpg

Fredag 28. oktober samlet alle Bergerbarn seg til månedens fellessamling. Vi markerte også refleksens dag ved at alle barna hadde med seg reflekser på skolen. Dette bilde viser 320 barn i mørket med refleks- tenk om de ikke hadde hatt refleks!

Kjære foreldre/foresatte og venner av Berger skole.

Etter en god og varm høst kan vi med sikkerhet slå fast at den kalde årstiden har kommet for å bli en stund. Våre ferskeste skolebarn har allerede gått 37 skoledager og viser seg å være skolemodne 1. klassinger og gode Bergerelever. Nå er det tid for høstbrev.