Skoleportalen

Skolebarn - Klikk for stort bilde Istockphoto

Skoleporten - for vurdering av kvalitet i grunnopplæringen.

Sist endret 04.01.2016
Glade barn

Skolerute 2016/2017

Skolestart er en dag senere enn anbefalt av fylket. Høstferie, vinterferie og skoleslutt er likt med fylket.

Skoleruta 2017/2018

Skolestart 17.08.17

Glade barn i snø

Den 1. desember 2016 tar Nesodden kommune i bruk et nytt fullelektronisk opptakssystem for SFO.

Dette innebærer at du søker om ny SFO plass i «Oppvekstportalen».

De som allerede har plass og ønsker å endre de tidligere innsendte opplysningene, gjør dette i den nye oppvekstportalen. Vi oppfordrer alle til å sjekke at opplysningene som ligger inne stemmer.

Skoleelever

Alle barn som er født i 2011 og som bor i Nesodden kommune, eller flytter hit innen skolestart, skal begynne på skolen torsdag 17. august 2017.

I løpet av uke 45 vil alle de som kommunen har registrert til skolestart, få et brev med tilvisning av skolested.

Dere må bekrefte at dere mottar plassen ved å melde dere inn på kommunens elektroniske skjema innen 5. desember.