Ledig barnehageplass

Ledige barnehageplasser

Når det blir ledige plasser utenom hovedopptaket, blir de offentliggjort på internett via kommunens forside, på siden for nyheter for barnehagene og her under menypunktet ledige barnehageplasser.

 

De private barnehagene informerer om ledige plasser på egne nettsider.

Valg av barnehage

Ring styrer i den enkelte barnehage dersom du har spørsmål om innhold og satsningsområder. Staben/administrasjonen kan ikke svare på spørsmål fra søkerne om valg av barnehage.

 

Generelt er det lurt å velge barnehager i barnets nærmiljø eller barnehager som har en pedagogisk plattform som søkeren foretrekker, åpningstider o.a. som tilfredsstiller søkerens ønsker og behov. Vi oppfordrer derfor søkerne om å lese om den enkelte barnehage på barnehagens nettside eller kontakte barnehagen direkte.

 

Venteliste til barnehageplass

Styrerne i prioriterte barnehager kan svare på dette. De kan bare gi svar om ventelisten i egen barnehage. Ventelisten vil variere, avhengig av barnas fødselsdato og prioritering i henhold til vedtektene. 

Styrene er de som best har oversikt over mulige ledige plasser.  

 

Telefonnummeret til barnehagene finner du ved å trykke på barnehagens navn på kommunens internettside "Alle barnehagene på Nesodden - oversikt".

 

 

Publisert av Birte Hjellvik. Sist endret 18.07.2017
Fant du det du lette etter?