Vinteraktiviteter på Nesodden

Skøyteis

Det er opparbeidet isbaner på Alværn, Bakkeløkka, Bergerbanen, Nyborgjordet (Fjellstrand), Myklerud (Fagerstrand) og Tangen. Det er satt ut pingviner og seler til barn på flere av banene. Den største isbanen er på Berger. Det er Nesodden kommune, ved Park, Idrett og Friluftsliv og frivillige krefter, som produserer og vedlikeholder skøyteisen.

Brattbakken  Nesodden alpinsenter

Åpningstider vinterferieuka: lørdag–mandag kl. 12–17. Tirsdag–fredag kl. 12–21. Normale åpningstider i Brattbakken: lørdag–søndag kl. 12–17. Tirsdag–fredag kl. 17–21. Billetter må kjøpes på forhånd på grunn av korona. Maks 100 besøkende per dag. (I tillegg har alle med sesongkort adgang.) Trykk på lenken her for mer informasjon om billetter og koronaregler i Brattbakken. Bakken driftes av Brattbakkens venner i samarbeid med Nesodden kommune.

Skiløyper

Det er preparert skiløype fra Berger stadion til Myklerud på cirka 15 km. Det er også preparert skiløyper og produsert kunstsnø på lysløypene fra Berger stadion, dvs. 500 meter rundt Berger stadion og løypen på 1,5 km. Kunstsnøen er produsert av Nesodden IF Ski og Nesodden kommune.

Se dagens føremelding for Nesoddmarka på nettsiden til Skiforeningen.

Tufteparken (Skoklefallsletta og Fagerstrand)

Tufteparken er åpen for trening, både på Skoklefallsletta og på Fagerstrand.

Nesodden DiscGolfPark

«Frisbeegolf-banen» er åpen for spill også på vinteren.