Ta kontakt med oss om ungdom og rus!

Ruskonsulentene ønsker at ungdom eller foresatte tar kontakt med dem. De kan ringes på hverdager kl. 08.0015.30 på telefon 902 53 254, 904 12 412 eller 400 33 650.

Klikk for stort bildeLise Gullie og Anita Hærås er ruskonsulenter og vil gjerne at du tar kontakt.

Klikk for stort bildeLene Toje og Thomas Haugen er ruskonsulenter og vil gjerne at du tar kontakt.Ruskonsulentene kan bistå med mestring, råd, veiledning, støttesamtaler og ruskontrakter. De har ulik erfaring og kjenner Nesodden godt. De jobber tett på ungdomsskolene Alværn, Bakkeløkka, Steinerskolen og Tangenåsen.

Sliter du med rus? Eller kjenner du noen som sliter med rus? Ta kontakt!

Det er i underkant av ti ruskonsulenter i Nesodden kommune. Leder for rusteamet er Hakan Ucarli. Fra 1. mars blir han leder for psykisk helse på Nesoddtangen gård og rusteamet.

Andre viktige telefonnumre og chat  trykk her:

Ungdom på Nesodden: Trenger du noen å snakke med?