Populært svømmetilbud på Nesodden

Fra venstre Martin Lundquist, kommunalsjef Esther Gilen, ordfører Cathrine Kjenner Forsland, Edit Larsen, William Rosenlund, og kommunedirektør Wenche Folberg. Torbjørn Andersen

Folkebadet – Sunnaas svømmehall er blitt populært.

Det var i underkant av 1000 besøkende i desember og besøkstallet har steget kraftig i januar. Det var cirka 500 besøkende første uken.

 

Svømmehallen har flere dager vært full i Folkebadets åpningstider. Dette innebærer noe ventetid, da det kun kan være maksimalt 50 personer inne i svømmehallen samtidig. Det er i stor grad også innført maks badetid på halvannen time grunnet full kapasitet.

 

- Det er gledelig å se at Nesoddens innbyggere nå finner frem til Sunnaas svømmehall i større utstrekning. Vi vet jo at svømmehall har stått høyt opp på ønskelisten til alle nesoddinger i mange år, sier en fornøyd virksomhetsleder ved Park, idrett og friluftsliv, Martin Lundquist, i Nesodden kommune.

 

- Det viser at avtalen med Sunnaas Sykehus er viktig for folkehelsen for hele befolkningen, og det er jo ekstra gledelig at bassenget kommer både Sunnaas sykehus og Nesodden kommune til nytte. I tillegg er det et viktig sted for barn og unge, hvor mange endelig kan få svømmeopplæringen i skolen i et 25 meters basseng.

 

- Fordelt tid til lag og foreninger, med Sjøstjerna Svømme- og Livredningsklubb sitt omfattende kurstilbud i spissen, er også fylt opp til randen. Den bruken betyr også mye for folkehelsen og svømmeopplæringen på Nesodden, sier Lundquist.

 

Alt om svømmetilbudet her