Korona

Her får du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Nesodden kommune

Informasjon om korona  Informasjon om vaksinering

Påmelding til sommerskole

Klikk for stort bildeNesodden kommune har gleden av å tilby sommerskole til barn og unge. Alle kursene er gratis, foregår i skolens sommerferie og varer i én uke. Påmeldingen starter mandag 12. april klokken 14.

Sommerskolens kurskatalog gir en oversikt over hva som tilbys. Velg et kurs, meld deg på uavhengig av hvilken skolekrets du tilhører. Det er det skoletrinnet du går på nå som gjelder. Så snart alle påmeldinger er inne, får du beskjed om hvilket kurs du har fått plass på.

Førstemann-til-mølla! Den som melder seg på først prioriteres i påmeldingen.

Du får svar på din søknad senest 10. mai.

Blir det fullt på et kurs, har du kanskje et annet du har lyst på?

Takket være midler fra Utdanningsdirektoratet kan Nesodden kommune denne sommeren tilby en rekke sommerskolekurs. Sommerskolen gir mulighet til å skape aktiviteter som gir barn og unge et faglig utbytte, men ikke minst en bra ferie med fine opplevelser og nye vennskap.

Spørsmål om sommerskolen og kurskatalogen kan stilles til:

Elisabeth Skjelstad Hartvig i Team digitalisering i kommunalområdet Digitalisering, utvikling og administrasjon:
E-post: elisabeth.hartvig@nesodden.kommune.no eller tlf. 477 89 082.

Anna Sandbæk i Team frivillighet i kommunalområdet kultur, næring og idrett:
E-post: anna.sandbaek@nesodden.kommune.no eller tlf. 916 36 090.