Nå er Sunnaas-bassenget åpnet for publikum

Cathrine Kjenner Forsland og Ingvild Dahl åpnet bassenget på Sunnaas. Torbjørn Andersen Fredag 14. oktober ble 25-metersbassenget på Sunnaas åpnet for publikum. De første til å løse billett var Torild, Kari, Peder og Konrad.

- Vi kom i god tid før åpningen, og ventet en halvtime slik at vi ble de som kom inn først, forteller Torild.

Alværn-elever aller først

Vel ute i bassenget var gjengen veldig fornøyd med å bli de første til å benytte folkebadet blant publikum. I tillegg ble de lovet og fikk kake av Martin Lundquist, virksomhetsleder park, idrett og friluftsliv.

De var ikke de aller første i bassenget. Det var det noen elever fra Alværn ungdomsskole som fikk æren av å være. Elevene var veldig stolte og ble intervjuet av både NRK og Amta.

Torild, Kari, Peder og Konrad var de første i publikumskøen. Torbjørn Andersen

- En kjempestor dag

Det var ordfører Cathrine Kjenner Forsland og Ingvild Dahl, enhetsleder som representerte klinikkledelsen, som stod for den offisielle åpningen av bassenget på Sunnaas. Duoen klippet båndet litt over klokka 14.00 fredag 14. oktober.

- Dette er en kjempestor dag. Endelig er folkebadet åpnet, og det tette samarbeidet med kommunen er jo bare helt fantastisk, sier Ingvild Dahl og fortsetter.

- Det har vært et tett samarbeid med kommunen i en lang periode, og de har vært lydhøre over behovene. Pasientene på Sunnaas har vært prioritert først og fått tid først. Våre pasienter og pårørende kan også benytte dette tilbudet i helgene. De kan komme for å bade her og det er jo fantastisk, sier Dahl.

Ordføreren holdt tale

Ordfører Cathrine Kjenner Forsland holdt tale i forbindelse med åpningen. Her er litt av det hun sa:

«Gratulerer med et folkebad på Nesodden. Et slikt bygg vil være et viktig sted for barn og unge på Nesodden, og et folkehelsetiltak for hele befolkningen.

Nå blir det endelig nye svømmemuligheter i 25 meters basseng, og det i et omfang som aldri har eksistert på Nesodden tidligere. Nå er badevakter og tilsynsvakter og logistikk på plass.

Dette er noe nesoddinger har ventet på!

Dette er flerbruk, sambruk, folkehelse og et supert treningstilbud. Særlig det at vi får på plass dette unike tilbudet i en krevende tid er helt fantastisk.

Takk til dere som har jobbet frem og realisert dette tilbudet til oss. «

Sjekk åpningstider og priser her

Se bildeserie fra åpningen: