Brattbakken er klar

Brattbakken er klar til å innvies i romjulen. Magnus Fjogstad

Brattbakken - Nesodden Alpinsenter er klar til åpning 28. desember. Bakken vil være åpen onsdag, torsdag og fredag i romjulen.

Bakken har åpent fra klokka 12.00-17.00 onsdag til fredag.

 

- Det er foreløpig litt usikkert om vi har åpent nyttårsaften og 1. nyttårsdag, men du må følge med på våre Facebooksider så vil det bli informert, sier Magnus Fjogstad.

 

Det er mye arbeid som har blitt lagt ned for å få bakken åpnet så tidlig som nå.

 

- Vi har hatt snøproduksjon gående i nesten to uker og mange timer er lagt ned. Vi har heldigvis fått mye snø i år og det har gått med mange timer til prepping, sier Fjogstad.

 

Han gleder seg til åpningen.

 

- Det pleier å være mange her på åpningsdagen, og det er sjeldent vi åpner sesongen så tidlig som nå, sier Magnus Fjogstad.

 

DAGSKORT/SESONGKORT:

Sesongkort og dagskort kan forhåndkjøpes på Energihuset Sport og Fritid.

Det er også salg av dagskort og sesongkort i bakken, men kun betaling med vipps (ikke kort eller nettbutikk inntil ny terminal ankommer)

Sesongkort 1400,-

Dagskort: 150,-

Leie: 100,-

 

UTLEIE:

Det er ikke mulig å reservere eller forhåndsbooke utstyr. Vi har et utvalg av alle størrelser støvler, ski og snowboard, men ikke ubegrenset mengde. Betaling for leie gjøres med vipps når du leier. Leieutstyr skal IKKE brukes i skogsløper. Skader på utstyr må erstattes ved skogskjøring. Ved skolekjøring er det dessverre ikke mulig å leie utstyr. Kontakt din skole for info.

 

VARMESTUA/KIOSK:

Kiosken og varmestua er åpen med salg av pølser, kioskvarer, vafler og annet. Vi har noen utebord tilgjengelig og fyrer opp i de bålpannene vi har. Du kan betale med Vipps i kiosken eller scanne QR kode og betal med kort via nett.

 

HJELMPÅBUD:

I Brattbakken er det påbudt med hjelm for alle brukere. Har du ikke egen hjelm kan du låne en av oss.

 

Her kan du følge Brattbakken på Facebook