Biblioteket ønsker velkommen til vårens arrangementer!

Noen av bibliotekets ansatte ønsker deg velkommen til mange arrangement. Nesodden bibliotek

I uke 2 setter vi på Nesodden bibliotek i gang med alle våre faste arrangementer. Da kan du igjen komme på Småtassfilm, Seniorkino, Boklunsj og mye mer på biblioteket.

Hver lørdag viser vi film for familier med barn fra 3-6 år. Annenhver mandag viser vi gode filmer til dere voksne som er hjemme på dagtid på Seniorkino.

 

Mange aktiviteter

Hver onsdag forteller en bibliotekar om en anbefalt bok eller forfatterskap under Boklunsj. Hver torsdag kan barn og ungdom spille sjakk på Øvre kafe.

 

Følg med på Nesodden biblioteks nettsider med hva som skjer i vårt prosjekt Ungdom for barn. Denne våren kan vi også tilby prosjektet Barnas boklørdag. I samarbeid med Nesodden Frivilligssentral kan du være med på Filosofitreff, Poesitreff, Strikketreff og Sangenten på Nesodden bibliotek.

 

Se bibliotekets nettside nesoddenbibliotek.no under arrangementer for å få mer informasjon. Du kan få papirprogram for Seniorkino og våre faste arrangementer på biblioteket.

 

Følg gjerne Nesodden bibliotek på facebook og instagram for å se hva som skjer og for boktips.

 

Åpningstider

Du finner oss ansatte i skranken på Nesodden bibliotek:

Mandag, onsdag, fredag klokka 11-15. Tirsdag og torsdag klokka 11-19. Lørdag klokka 10-14.

 

Tangenten og biblioteket er åpen og tilgjengelig for alle i dette tidsrommet:

Mandag , Tirsdag, Onsdag, Torsdag klokka 8-20. Fredag klokka 8-17. Lørdag klokka 10-16. Om du skal låne bøker når vi ikke er i skranken husk lånekort og din pinkode.

 

Velkommen til biblioteket denne våren!