Innmelding til skolestart 1. klasse - 2017

Skoleelever  - Klikk for stort bilde Istockphoto

Alle barn som er født i 2011 og som bor i Nesodden kommune, eller flytter hit innen skolestart, skal begynne på skolen torsdag 17. august 2017.

I løpet av uke 45 vil alle de som kommunen har registrert til skolestart, få et brev med tilvisning av skolested.

Dere må bekrefte at dere mottar plassen ved å melde dere inn på kommunens elektroniske skjema innen 5. desember.

Kommunen benytter primært data fra folkeregisteret og det kommunale administrasjonssystemet for oppvekst for å ha oversikt over hvilke barn som bor i kommunen og er skolepliktige. Det er derfor svært viktig at foresatte sørger for at folkeregisteret har korrekte data om familien og at du gir beskjed til kommunen dersom ditt barn skal begynne på en annen skole. Dette gjøres også i det elektroniske innmeldingsskjemaet.

Spørsmål?

Kontaktperson rådgiver Ingrid Kringlebotn, tlf.: 66 96 43 95.

Til e-skjema innmelding til skolestart

Ansvarlig Samfunnsplanlegging skole. Sist endret 14.03.2017