Digital post

Overgang til elektronisk faktura inngår i regjeringens satsing på fornying av offentlig sektor og digitalisering av offentlige tjenester. Fra 1. juli 2012 ble det obligatorisk for alle statlige etater å kreve at leverandørene skal sende elektronisk. Formatet fakturaen skal sendes på er standardformatet EHF. Nesodden kommune setter nå krav om kun elektronisk faktura fra og med 01.08.18.

 

Elektronisk faktura er en faktura i et strukturert dataformat som overføres elektronisk fra selger til kjøper og som kan importeres i kjøpers økonomisystem og behandles maskinelt. Elektronisk faktura bidrar til en mer effektiv behandlingsprosess, både hos leverandøren og kunden. Fakturaer som sendes på e-post, uansett format, regnes ikke som elektronisk faktura.

 

 

Kulturisten 2018

Nye utfordringer? Ny kompetanse? Nye relasjoner?

Bli med som frivillig på Kulturisten kulturfestival 21. - 23. september 2018. Opplev festivalen fra innsiden!

 

Interessert?

Vi operer med "førstemann til mølla"-prinsippet. I noen tilfeller vil det dog spille inn med erfaring fra tidligere, da noen arbeidsoppgaver i høyere grad enn andre krever dette.

Vi vil lagre de data som du legger inn i registreringsskjemaet så lenge du ønsker å være tilknyttet som frivillig i forbindelse med  våre arrangement. Dette er nødvendig for å gjøre kommunikasjonsflyten lettere og for å tilrettelegge din deltakelse som frivillig på en best mulig måte. Hvis du av en eller annen grunn ikke anser deg som aktuell for videre deltakelse som frivillig, setter vi pris på at du gir oss beskjed.

 

Når du har avtalt arbeidsoppgaver og jobbedager på arrangementet, forplikter du deg til å gjøre ditt ytterste for å gi beskjed på et så tidlig tidspunkt som mulig hvis du ikke har mulighet til å stille til avtalte dager/tid. Gi beskjed direkte til frivilligkoordinator.

 

Ved å godta betingelsene bekrefter du også at du har lest gjennom og godtar vilkårene i frivilligavtalen.(kommer)

 

Registrer deg som frivillig her.

Siste dag til å registrere deg er 1. august 2018, men "førstemann til mølla"- prinsippet rår.

 

 

Hundebæsj 1

Grunnet ekstraordinære forhold for viltet, med mye snø og periodevis streng kulde, innføres ekstraordinær båndtvang for hunder i hele Nesodden kommune fra 16. februar 2018. Dette innebærer at hunder skal holdes i bånd, forsvarlig inngjerdet eller innestengt slik at de ikke kan jage eller skade vilt.

 

Den ekstraordinære båndtvangen gjelder til 1. april 2018 da den ordinære båndtvangen inntrer. Kommunen kan, dersom forholdene tilsier det, oppheve forskriften med umiddelbar virkning.

Skoleelever

Mange har ikke fått svart på reservert skoleplass for skolestart i 1. klasse.

P.g.a. av en feil i utsendelsen av brev til foresatte uten digital postkasse, har det blitt liggende mange brev som ikke har blitt sendt ut tidsnok til fristen 5. februar 2018.

 

 

Oppvekstportalen er åpen til og med 12. februar

Oppvekstportalen vil være åpen til og med 12. februar slik at foresatte kan gå inn å svare på brevet som kommer i postkassen i løpet av uken. I brevet står det at fristen for å svare er 5. februar, men den er altså nå forlenget.

 

NAV-logo

For å frigjøre mer tid til oppfølging av brukere har NAV Nesodden redusert åpningstider for «dropp inn» i mottaket. Fra og med 01.02.18 er mottaket er åpent mandag, onsdag og fredag fra kl. 12.00 til 14.00.

NAV Nesodden prioriterer å bruke tiden på planlagte brukermøter alle dager hele uken igjennom.

Fant du det du lette etter?