Skoleungdom ben

Er dere noen gang oppgitte over følelsen av at dere ikke får det til med tenåringen deres? Sitter dere av og til igjen med en vond følelse i magen av at «det gikk ikke særlig bra!»? Føler dere at dere misforstår hverandre, at kommunikasjonen blir vanskelig og at dere blir bekymret for hva tenåringen deres kan finne på?

Gratis kurs for foreldre med ungdommer i alderen 13-16 år med oppstart i april 2017.

To mennesker på en benk.jpg

”Den gode dagen” er et dagseminar med foredrag om demens av kjente foredragsholdere.

• Dag: onsdag 5. april 2017
  • Tid: Kl. 8.30 – 15.00
  • Pris: Kr.400,- pr. deltaker inkl. enkel lunsj
  • Sted: Ski kirke, Birkelunden 4, 1400 Ski

Seminaret er for pleie- og omsorgspersonell, kommunale planleggere, ledere, politikere og pårørende til personer med demens.

Kvinne som er lei seg

Depresjon hos ungdom
- 7. mars 2017 kl. 18-21.

Hva er det? Hvordan kan det oppleves? Hvilke muligheter?

Sted: Kommunestyresalen i Ski, Idrettsveien 8.

Spiseforstyrrelser
- 14. mars 2017 kl. 18-21.

Kurs i Depresjonsmestring (KID kurs)

Sted: Kommunestyresalen i Ski, Idrettsveien 8.

Post traumatisk stress
- 21. mars 2017 kl. 18-21.

Hva er det? Hvordan kan det oppleves? Hvilke muligheter?

Sted: Folloklinikken møterom 206, Åsenveien 3 Ski.

Frosne vinternyper

Helgekurs for unge i alderen 18-30 år.

Helgekurset holdes på Tjøme i Vestfold
31. mars–2. april 2017.

Målet med helgekursene er at unge får støtte til å håndtere sin livssituasjon og hjelp til å mestre utfordringene i hverdagen ved at de:

• Treffer andre i samme situasjon
  • Får økt kunnskap om demens
  • Deler erfaringer og råd
  • Snakker med fagpersoner
  • Deltar på felles aktiviteter

Kursene starter fredag kveld og avsluttes med lunsj søndag. Alle utgifter til reise og opphold blir dekket.

Digital post

Kommunestyret vedtok den 14. desember 2016 i sak 145/16 nye satser for kommunale avgifter. Avgiftene fakuteres med forfall 25. mars, 25. juni, 25. september og 25. desember.

Se vedtatte priser for 2017

Nedenfor finner du informasjon om gebyrene og linker til sider med mer informasjon.

Skoleelever

Alle barn som er født i 2011 og som bor i Nesodden kommune, eller flytter hit innen skolestart, skal begynne på skolen torsdag 17. august 2017.

I løpet av uke 45 vil alle de som kommunen har registrert til skolestart, få et brev med tilvisning av skolested.

Dere må bekrefte at dere mottar plassen ved å melde dere inn på kommunens elektroniske skjema innen 5. desember.