Skoleungdom ben

Er dere noen gang oppgitte over følelsen av at dere ikke får det til med tenåringen deres? Sitter dere av og til igjen med en vond følelse i magen av at «det gikk ikke særlig bra!»? Føler dere at dere misforstår hverandre, at kommunikasjonen blir vanskelig og at dere blir bekymret for hva tenåringen deres kan finne på?

Gratis kurs for foreldre med ungdommer i alderen 13-16 år med oppstart i april 2017.

Kvinne som er lei seg

Depresjon hos ungdom
- 7. mars 2017 kl. 18-21.

Hva er det? Hvordan kan det oppleves? Hvilke muligheter?

Sted: Kommunestyresalen i Ski, Idrettsveien 8.

Spiseforstyrrelser
- 14. mars 2017 kl. 18-21.

Kurs i Depresjonsmestring (KID kurs)

Sted: Kommunestyresalen i Ski, Idrettsveien 8.

Post traumatisk stress
- 21. mars 2017 kl. 18-21.

Hva er det? Hvordan kan det oppleves? Hvilke muligheter?

Sted: Folloklinikken møterom 206, Åsenveien 3 Ski.

Frosne vinternyper

Helgekurs for unge i alderen 18-30 år.

Helgekurset holdes på Tjøme i Vestfold
31. mars–2. april 2017.

Målet med helgekursene er at unge får støtte til å håndtere sin livssituasjon og hjelp til å mestre utfordringene i hverdagen ved at de:

• Treffer andre i samme situasjon
  • Får økt kunnskap om demens
  • Deler erfaringer og råd
  • Snakker med fagpersoner
  • Deltar på felles aktiviteter

Kursene starter fredag kveld og avsluttes med lunsj søndag. Alle utgifter til reise og opphold blir dekket.

Skoleelever

Alle barn som er født i 2011 og som bor i Nesodden kommune, eller flytter hit innen skolestart, skal begynne på skolen torsdag 17. august 2017.

I løpet av uke 45 vil alle de som kommunen har registrert til skolestart, få et brev med tilvisning av skolested.

Dere må bekrefte at dere mottar plassen ved å melde dere inn på kommunens elektroniske skjema innen 5. desember.

Nye postnummer fra 1.10.2016 - Oversiktskart

Fra 1. oktober innfører Posten Norge nye postnummer på Nesoddtangen.
Området som har hatt postnummer 1450 blir delt i fire. 1450 Nesoddtangen beholdes for en del av området, og det opprettes tre nye postnummer.

Dette medfører at mange adresser på Nesodden skifter postnummer. En oversikt over hvilke veier dette gjelder finnes i informasjonsfolderen fra Posten Norge:

Se hjemmesidene til Posten Norge for å finne riktige adresser.

Stetoskop

I løpet av uke 28 skal alle husstander på Nesodden ha fått en informasjonsbrosjyre om legevaktordningen på Nesodden (PDF, 524 kB).

Har du ikke fått brosjyren i din postkasse, kan du henvende deg til Infosenteret på Tangenten tlf.: 66964300, eller på epost infosenteret@nesodden.kommune.no så vil vi kunne sende deg en.

Du kan også gi oss beskjed i kommentarfeltet nederst i artikkelen. Si hvilket område du bor i.