Nyheter fra Berger skole

Berger skole panorama  - Klikk for stort bilde

.

 

Sist endret 26.11.2014
Trafikkaksjon høsten 2015.png

Vi i FAU tenker igjen å sette fokus på å gi barna våre en tryggere skolevei å ferdes på. Markeringen vil denne gangen gå av stabelen torsdag 29. oktober. Om morgenen stiller både rektor, elevrådet og representanter fra FAU.  FAU-representanter vil i tillegg plassere seg på strategiske poster rundt omkring i skolekretsen.

 

Vi håper og ønsker at flest mulig barn og voksne skal gå til skolen denne dagen.

Vann

Da er tiden inne for et nytt fellestema her på Berger skole. I år har vi valgt å arbeide med temaet vann med arbeidstittelen Det glade vannvidd!

I dag har elevene blitt introdusert for årets tema gjennom en opplevelse i speilsalen. Alle trinn har vært på en vandring hvor vann og dets funksjon ble vist frem med ulike uttrykk.

 

Tilbake i klasserommene har gruppene hatt samtaler med utgangspunkt i disse spørsmålene: Hva syntes du var spennende? Hva tenkte du på? Hva tror du er årets tema? Hva kan du om dette temaet fra før?

Alle elever er nå i gang med høstens fellestema og vi gleder oss til noen spennende uker her på Berger skole.

 

Vi skal vokte regnskogen

I forbindelse med årets TV- aksjon Vi skal vokte regnskogen,  oppfordret skolens elevråd at elevene på Berger skole skulle utføre småjobber hjemme. Lønnen for jobben skulle gis til innsamlingsaksjonen.

 

 

Elevene på Berger skole samlet inn totalt kr. 9224,-. Pengene er allerede gitt til årets TV-aksjon.

 

Elevrådet takker for flott innsats hjemme og bidrag til årets TV-aksjon.

Høstmotiv 2. trinn

Etter høstferien har 2A i kunst- og håndverkstimene arbeidet med høstfarger og høstmotiv. I norskfaget har elevene skrevet egne dikt om høsten.

ungdom.jpg

Berger Kulturforum er en frivillig ordning, som vi på Berger skole er veldig glade for å kunne tilby elevene våre. Formålet med tilbudet er å gi elevene våre en sosial møteplass der de kan være sammen om aktiviteter de liker å holde på med etter at skoledagen er over. Kulturforumet vil bestå av flere aktivitetsgrupper for 5.-7.trinn på forskjellige ukedager.

 

Bjørketrær

 

5. trinn har i Kunst & Håndverk jobbet med begrepene primær-, sekundær-, tertiær- og komplementærfarge ved bruk av akvarell.

Elevene har fremstilt en toneskala med komplementærfargene og dannet fargene i Ittens fargesirkel.Elevene har eksperiment med å skyggelegge med slagskygge.

Fant du det du lette etter?
Login for redigering